ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Απολώνια Χανίων ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την ηθική εξύψωση των προσώπων που έχουν έφεση για άθληση,την ανάπτυξη του πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης μεταξύ τους, την άσκηση του σώματος, με διάφορα αθλήματα, τη διατήρηση και τη βελτίωση της καλής φυσικής κατάστασης, την απόκτηση και η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων, την ψυχαγωγία τους και γενικά, την προαγωγή της κοινωνικότητας.

Ο συλλογος επιδιώκει τη διάδοση και την ανάπτυξη των αθλημάτων της ρυθμικής γυμναστικής και της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής, τη συστηματική καλλιέργεια και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών – αθλητριών για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες.

Τα τμήματα αναφέρονται σε κορίτσια ηλικίας 3-20 ετών. Διαθέτει μαζικά τμήματα, προαγωνιστικό και αγωνιστικο τμήμα με συμμετοχή σε διεθνεί τουρνουά-μήτινγκ και σε πανελλήνιους αγώνες. Τα μαθήματα γίνονται σε ένα σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και λειτουργίας που ορίζει η γενική γραμματεία αθλητισμού, για τη στέγαση αθλητικού συλλόγου, με εξειδικευμένη αίθουσα, με ολυμπιακών διαστάσεων αγωνιστικό ταπί (ειδικό χαλί ρυθμικής γυμναστικής).

Ο σύλλογος συνεργάζεται μόνο με προπονήτριες φυσικής αγωγής, με ειδικότητα ρυθμικής γυμναστικής που διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονήτριας και είναι εγγεγραμένες στη γενική γραμματεία αθλητισμού.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic