Μεγάλες Επιτυχίες για τη Ρυθμική Γυμναστικη του συλλόγου του τόπου μας Απολλώνια Χανίων.


11037083_978945868790086_6962487950314011973_n_edited_edited.jpg

Πολλές διακρίσεις έχει η αγωνιστική περίοδος των αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής του νεοσύστατου συλλόγου Απολλώνια Χανίων, με την προπονήτρια τους Μαρινάκη Άννα. Στις 30-31 Μαΐου, στην Αθήνα η αθλήτριες και η προπονήτρια τους συμμετείχαν στον πανελλήνιο φιλικό αγώνα που Διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Αττικής και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής. Στην κατηγορία παγκορασίδων πρώτης χρονιάς όπου συμμετείχαν 70 αθλήτριες, η αθλήτρια Μαντουράκη Ελένη βραβεύτηκε για την κατάκτηση της 7ης θέσης, στο πρόγραμμα χωρίς όργανο με βαθμολογία 11.550 και συγκέντρωσε συνολική βαθμολογία 32.700, η αθλήτρια Πάβλοβιτς Αναστασία με βαθμολογία 11.250 στο ελεύθερο, κατέκτησε την 15η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, με βαθμολογία 9.250 στο πρόγραμμα με μπάλα κατέκτησε την 13η θέση, και στη συνολική βαθμολογία 32.450, ενώ η αθλήτρια Βανδουλάκη Αργυρώ είχε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο συγκεντρώνοντας βαθμολογία 8.500. Στην κατηγορία παγκορασίδων δεύτερης χρονιάς, η αθλήτρια Μυρισιώτη Βαλεντίνα με πολύ υψηλή βαθμολογία 11,950 σε πρόγραμμα χωρίς όργανο κατέκτησε την 19η θέση ανάμεσα σε 74 αθλήτριες. Ο σύλλογος Απολλώνια Χανίων με τα αποτελέσματα αυτά είναι πρώτος, ανάμεσα στα σωματεία του τόπου μας, της Κρήτης καθώς και κατάφερε οι αθλήτριες του να περάσουν και αθλήτριες της πρωτεύουσας. Οι αθλήτριες, τράβηξαν τα βλέμματα από τους κριτές και το κοινό, θυμίζοντας τους ότι και η επαρχία μπορεί.

Η προπονήτρια και οι αθλήτριες της έχουν βάλει υψηλούς στόχους και προετοιμάζονται για τον τελικό αγώνα που τελικα θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώμβρη, στην Αθήνα. Ο σύλλογος είναι πολύ περήφανος για τις αθλήτριες του και τη προπονήτρια και εύχεται καλή επιτυχία και πάντα να αγωνίζονται με τον ίδιο ζήλο τόσο στο άθλημα όσο και στην μετέπειτα ζωή τους.

Επίσης, ο σύλλογος Απολλώνια Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους αρωγούς της, ΑNEK LINES και BLUE STAR FERRIES, που με την βοήθειά τους, συμβάλλουν στην χαρά και στα όνειρα των παιδιών μας.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic