Άξια αντιπροσώπευση της Κρήτης από το σύλλογο του τόπου μας «Απολλώνια Χανίων» στο Πανελλήνιο Πρωτάθ


Ο αθλητικός σύλλογος «Απολλώνια Χανίων», με την προπονήτρια Μαρινάκη Άννα και τις αθλήτριές της, συγκέντρωσε πολύ υψηλές βαθμολογίες στο σύνθετο ομαδικό και κατάφερε να μπει στην κορυφαία δεκάδα των συλλόγων του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής (2014-2015).

Ο σύλλογος «Απολλώνια Χανίων»

φροντίζει σταθερά την εξέλιξη των

αγωνιστικών τμημάτων, καθώς είναι ο μοναδικός σύλλογος που αντιπροσώπευσε το Νομό μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 17-18 Οκτωβρίου στη Αθήνα, και κατάφερε μάλιστα να πάρει την πρωτιά στο νησί μας και να περάσει πολλούς συλλόγους της πρωτεύουσας.

Οι αθλήτριες του συλλόγου, Μυρισιώτη Βαλεντίνα, Αδαμοπούλου Μαρία, Μπαντουράκη Ελένη, Πάβλοβιτς Αναστασία και Βανδουλάκη Αργυρώ-Μαρία τράβηξαν τα βλέμματα κριτών και κοινού, και κατάφεραν μεμονωμένα να κατακτήσουν θέσεις κοντά

στην 8άδα ανάμεσα σε 79 αθλήτριες.

Ο σύλλογος είναι πολύ περήφανος και ευχαριστεί την προπονήτρια, τις αθλήτριες και τους γονείς για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που επιδεικνύουν. Εύχεται καλή επιτυχία και πάντα να αγωνίζονται με τον ίδιο ζήλο τόσο στο άθλημα όσο και στην μετέπειτα ζωή τους. Τέλος, ο σύλλογος Απολλώνια Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους αρωγούς της, ΑNEK LINES και BLUE STAR FERRIES, που με την βοήθειά τους, συμβάλλουν στην χαρά και στα όνειρα των παιδιών μας.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic