Μεγάλες Επιτυχίες για τη Ρυθμική Γυμναστική του συλλόγου του τόπου μας Απολλώνια Χανίων.


Με πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, συμμετείχαν και διακρίθηκαν η νεαρές αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής του αθλητικού Συλλόγου Απολλώνια Χανίων , με την προπονήτριά τους Μαρινάκη Άννα, στο 3ο διεθνές τουρνουά ρυθμικής “Armonia Cup”, που διεξάχθηκε 8-10 Απριλίου στην Σίνδο, στη Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο.

Ο σύλλογος Απολλώνια Χανίων συμμετείχε με 10 αθλήτριες αγωνιστικού επιπέδου και κατέκτησε πολλές διακρίσεις ανάμεσα σε 45 συλλόγους ρυθμικής γυμναστικής, με 320 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στην κατηγορία προαγωνιστικών (8 ετών) βραβεύτηκαν με μετάλλιο, οι αθλήτριες Μαρινάκη Δήμητρα, Πλατσάκη Ειρήνη, Βαρούχα Βέρα και Μπουρδάκη Ευγενία, με μεγάλο θάρρος ψυχής και με μεγάλη αγωνιστικότητα παρά την ηλικίας τους. Μια θέση στη βραβευμένη όκταδα κατέκτησαν, η αθλήτρια προαγωνιστικού, Μαρινάκη Δήμητρα 5η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, η παγκορασίδα 1ης χρονιάς Φασουλάρη Ειρήνη 6η θέση στο σχοινάκι και 9η θέση στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και η παγκορασίδα 2ης χρονιάς η Βανδουλάκη Αργυρώ- Μαρια την 5η θέση στο στεφάνι.

Με την βραβευμένη 8άδα φλέρταραν, η παγκορασίδα 1ης χρονιάς Κοκολάκη Ιωάννα με 10η θέση στο στεφάνι, οι παγκορασίδες 2ης χρονιάς, Μπαντουράκη Ελένη κατακτώντας την 9η θέση στη μπάλα και η Πάβλοβιτς Αναστασία κατακτώντας την 10η θέση στο στεφάνι, καθώς και η κορασίδα 1ης χρονιάς Μυρισιώτη Βαλεντίνα, με 10η θέση στις κορίνες και 12η θέση στην μπάλα.

Ο σύλλογος και οι αθλήτριες, με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση αγωνίστηκαν και θα συνεχίζουν να αγωνίζονται με θάρρος χωρίς να έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλους συλλόγους της ρυθμικής γυμναστικής σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η προπονήτρια και οι αθλήτριες της έχουν βάλει υψηλούς στόχους και προετοιμάζονται για τα τελικά πρωταθλήματα και για την τελική γιορτή του συλλόγου (17 Ιουνιου).


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic