1ος στην Κρήτη ο σύλλογος του τόπου μας Απολλώνια Χανίων.

1ος στην Κρήτη ο σύλλογος του τόπου μας Απολλώνια Χανίων.

Πολλές διακρίσεις έχει η αγωνιστική περίοδος των αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής του συλλόγου Απολλώνια Χανίων, με την προπονήτρια τους Μαρινάκη Άννα. Στις 11-12 Ιουνίου στην Αθήνα, η αθλήτριες και η προπονήτρια τους συμμετείχαν στον πανελλήνιο φιλικό αγώνα που Διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Αττικής, και κατάφεραν με τις βαθμολογίες τους να φέρουν τον σύλλογο στην πρώτη θέση, περνώντας όλα τα σωματεία της Κρήτης.

Στην κατηγορία παγκορασίδων πρώτης χρονιάς όπου συμμετείχαν 96 αθλήτριες, η αθλήτρια Φασουλάρη Ειρήνη πήρε πολύ καλή θέση στην Α’ φάση, στην Αθήνα, και ξεχώρισε από τις άλλες αθλήτριες, αφού συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο Νησί μας. Στην κατηγορία παγκορασίδων δεύτερης χρονιάς ανάμεσα σε 70 αθλήτριες, η αθλήτρια Μπαντουράκη Ελένη με πολύ καλές βαθμολογίες είναι πρώτη στην κατηγορία της στο νησί μας ενώ η αθλήτρια του συλλόγου μας, Βανδουλάκη Αργυρώ- Μαρία βγήκε τρίτη στην κατηγορία της στο νησί μας.

Ο σύλλογος Απολλώνια Χανίων με τα αποτελέσματα αυτά είναι πρώτος, ανάμεσα στα σωματεία του τόπου μας, της Κρήτης καθώς και κατάφερε οι αθλήτριες του να περάσουν και αθλήτριες της πρωτεύουσας.

Ο σύλλογος είναι πολύ περήφανος για τις αθλήτριες του και τη προπονήτρια που έχουν βάλει υψηλούς στόχους και έχουν συνεχώς ανοδική πορεία. Επίσης, ο σύλλογος Απολλώνια Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους αρωγούς της, ΑNEK LINES και BLUE STAR FERRIES, που με την βοήθειά τους, συμβάλλουν στην χαρά και στα όνειρα των παιδιών μας.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic