Ο σύλλογος Απολλώνια Χανίων διακρίνεται σε όλη την Κρήτη

Ο αθλητικός σύλλογος Απολλώνια πάλι στην κορυφή της Κρήτης, στη Ρυθμική Γυμναστική, με την προπονήτρια τους Μαρινάκη Άννα. Στις 25-26 Ιουνίου στην Αθήνα, η αθλήτριες και η προπονήτρια τους συμμετείχαν στον πανελλήνιο αγώνα που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, και κατάφεραν με τις βαθμολογίες τους να φέρουν τον σύλλογο πάλι στην πρώτη θέση, περνώντας όλα τα σωματεία της Κρήτης.

Στην κατηγορία παγκορασίδων πρώτης χρονιάς, η αθλήτρια Φασουλάρη Ειρήνη την 20η θέση στο ελεύθερο ανάμεσα σε 98 αθλήτριες, και συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνθετο ατομικό στην κατηγορία της στο νησί μας και η αθλήτρια Κοκολάκη Ιωάννα που τρέλανε το κοινό με την τσαχπινιά της συγκέντρωσε την 2η υψηλότερη βαθμολογία στο σύνθετο ατομικό στο νησί μας.

Στην κατηγορία παγκορασίδων δεύτερης χρονιάς ανάμεσα σε 70 αθλήτριες, η αθλήτρια Βανδουλάκη Αργυρώ- Μαρία βγήκε πρώτη στην κατηγορία της, στο σύνθετο ατομικό στο νησί μας, με σταθερή επίδοση στα προγράμματά της, και 2η στη Κρήτη στο σύνθετο ατομικό βγήκε η αθλήτρια Μπαντουράκη Ελένη, με πολύ καλή βαθμολογία στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, φλερτάροντας για μια θέση στην βραβευμένη οκτάδα κατακτώντας την 10η θέση ανάμεσα σε 70 αθλήτριες.

Ο σύλλογος Απολλώνια Χανίων με βάση τα αποτελέσματα των αγώνων της φετινής χρονιάς είναι ο πρώτος ανάμεσα στα σωματεία όλης της Κρήτης και πλέον μέσα στους 15 καλύτερους συλλόγους του πανελλήνιου αγώνα της Αθήνας ανάμεσα σε 40 συλλόγους.

Ολα αυτά πάντα με τη βοήθεια των αρωγών μας, ΑNEK LINES και BLUE STAR FERRIES, που με την βοήθειά τους, συμβάλλουν στην χαρά και στα όνειρα των παιδιών μας.

υμβάλλουν στην χαρά και στα όνειρα των παιδιών μας.


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic